Onze diensten

PASSIE VOOR LIFTEN

Wij bieden een breed scala

aan diensten in de liftenbranche

Onze passie voor lifttechniek en expertise in vele merken stelt ons in staat om samen met ons team, op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan de specifieke wensen van onze klant. Of het hierbij gaat om storingen bij bestaande liften of moderniseringen / upgrades, onze liftspecialisten gaan deze uitdaging graag aan en stoppen niet totdat de klus geklaard is

INSTALLATIE EN MONTAGE
 

Wij werken met ons eigen installatieteam en deze bestaat in zijn geheel uit professionele liftspecialisten. Onze liftspecialisten hebben jarenlange ervaring in de liftenbranche en ieder heeft zijn expertise in een bepaald merk en/of meerdere merken. Onze corebusiness is het leveren en monteren van frequentieregelaars.

MODERNISERING / UPGRADES
 

De eerste lift die ooit in Nederland geïnstalleerd werd was vermoedelijk in 1885. Dit was een waterdruklift. Vanaf 1900 werden liften op regelmatigere basis geïnstalleerd. De snelle innovatie in de liftenbranche zorgt ervoor dat bestaande liften vaak toe zijn aan een modernisering / upgrade. Deze opdrachten zijn op het lijf van onze liftspecialisten geschreven. Bij stilstand waarbij op korte termijn een modernisering / update gepland staat, leveren wij indien nodig een frequentieregeling op huurbasis.

LOSSE ONDERDELEN
 

Naast het leveren van frequentieregelaars inclusief montage bieden wij van de vele merken een ruim assortiment aan van encoders, printen, deurmotoren, deurbesturingen, etc. wie wij los leveren. Veelal zijn deze direct vanuit voorraad leverbaar. Mocht het onderdeel of het merk waar u naar op zoek bent er niet tussen staan, laat het ons weten dan gaan wij direct voor u aan de slag.

ONZE DIENSTEN

Wij begrijpen

dienstverlening

Bent u, of werkt u, bij een gerenommeerd liftbedrijf en bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw liftprojecten? Neem dan contact met ons op, wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Maatwerkoplossingen

Ons team van specialisten staat voor u klaar om het beste advies te geven voor uw specifieke liftuitdagingen. Of het nu gaat om het vervangen en monteren van een frequentieregelaar, specialistische (onderhoud) assistentie, moderniseringen/upgrades, of het leveren van losse onderdelen, wij delen graag onze expertise om u te helpen de beste beslissing te nemen. Alle diensten die wij leveren zijn maatwerk, omdat elke liftuitdaging uniek is!

Specialistische assistentie

Als de monteur(s) van onze klanten er soms zelf niet uitkomen, wordt er in sommige gevallen wel eens een beroep gedaan op de expertise van onze liftspecialisten. In deze uitzonderlijke gevallen en als service leveren wij dan ook specialistische (onderhoud) assistentie. Denk hierbij dan aan complexe liftstoringen, blikseminslag of om bijvoorbeeld advies te geven voor een aanstaande modernisering / upgrade.

Frequentieregelaars

Onze corebusiness is het leveren en monteren van frequentieregelaars. Met onze ruime voorraad van diverse merken en de expertise van onze liftspecialisten, kunnen we vaak snel leveren en monteren. Frequentieregelaars zijn echter prijzig in aanschaf en de montage vereist vakmanschap. Daarom leveren wij ze alleen in hele uitzonderlijke gevallen los. Voor veiligheid en garantie adviseren wij u echter altijd om frequentieregelaars inclusief montage af te nemen.