Over ons

Afbeelding van liften.
WIJSMAN LIFTTECHNIEK

Waar Techniek, Service

& Veiligheid samengaan

Wij zijn een toonaangevend bedrijf in de liftenbranche met een passie voor lifttechniek en een rijke ervaring van meer dan 20 jaar. Onze missie is om samen met ons team van specialisten hoogwaardige liftoplossingen te bieden die voldoen aan de specifieke wensen en behoeften van onze klanten.

DECENNIA AAN ERVARING IN DE LIFTENBRANCHE

Ons team van gepassioneerde

liftspecialisten heeft expertise van vele merken

Cees Wijsman - Oprichter en Directeur
Met meer dan 20 jaar ervaring in de liftenbranche is Cees Wijsman een visionair in de wereld van liften. Als oprichter en directeur van Wijsman Lifttechniek heeft hij een diepgaand inzicht in de sector en streeft hij ernaar om hoogwaardige liftoplossingen te bieden.

Ons Team van Liftspecialisten
Ons team van liftspecialisten bestaat uit gepassioneerde professionals met tientallen jaren ervaring en expertise in verschillende liftmerken. Hun uitgebreide kennis stelt ons in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan de unieke behoeften van onze klanten.

Chantal Schreuder - Finance, Sales & Planning
Chantal Schreuder speelt een sleutelrol bij Wijsman Lifttechniek als het gaat om finance, sales, planning en interne projecten. Haar organisatorische vaardigheden en toewijding zorgen ervoor dat alles soepel verloopt en onze klanten de beste service krijgen.

PERSOONLIJKE
AANPAK

Wij luisteren naar uw behoefte en specifieke liftuitdagingen en proberen de beste op maat gemaakte oplossing te bieden voor uw situatie. Wij geloven in open communicatie en hechten waarde aan uw input gedurende het gehele proces.

EERLIJKHEID & TRANSPARANTIE

Wij geloven in eerlijkheid en transparantie. Op basis van uw input maken wij een passende aanbieding en informeren wij u vooraf over onze diensten, prijzen en evt. planning. Zo kunt u vol vertrouwen de juiste beslissing nemen en niet achteraf voor verrassingen komen te staan.

SERVICE & BETROUWBAARHEID

U kunt vertrouwen op onze betrouwbare service en toegewijde ondersteuning. Wij reageren snel op uw aanvragen en stilstand gaat bij ons voor alles! Het is er ons alles aan gelegen om de liftinstallatie(s) optimaal te laten functioneren en deze te laten voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen.

VEILIGHEID
 

Wij hebben uw en onze veiligheid hoog in het vaandel staan! Onze liftspecialisten zijn allen in het bezit van een geldig VCA & NEN3140 certificaat. Wij voeren maandelijks toolbox-meetings uit en houden regelmatig (onverwachte) werkplekinspecties om zo een veilige werkomgeving te kunnen waarborgen. Zo is (en blijft) een ieder zich bewust van de gevaren. Een ongeluk zit namelijk in een klein hoekje.

Bij Wijsman Lifttechniek geloven we in

eerlijkheid, transparantie, betrouwbaarheid en veiligheid!

We hebben oog voor de kwaliteit van onze onderdelen en de tevredenheid van onze klanten. U kunt rekenen op onze deskundige adviezen en onze toewijding om aan uw liftbehoeften te voldoen.